Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen > Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap > Perth Adelaide - 9 dagen

 Voeg toe aan reismand

Perth - Adelaide - 9 dagen

9 dagen / 8 nachten kampeersafari
Zwemmen met zeehondenDeelnemers op de Eyre Highway
Inleiding
De route Perth-Adelaide is één van de beroemdste wegen ter wereld. Toch is het de dierenwereld die hier zorgt voor een unieke belevenis. U kunt tonijn voeren en Australische vogels observeren. De maaltijden worden met veel liefde bereid, de overnachtingen zijn op unieke locaties en uw ervaren gids zal u alles weten te vertellen over het zuidwesten van Australië - een combinatie van avontuur en wildlife.
Reisprogramma
(Wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Perth – Fitzgerald River National Park/Stokes National Park (L/D).
Reis in oostelijke richting via de Darling Ranges naar het historische York. Vervolgens richting zuiden naar Wave Rock. Na de lunch verder naar Fitzgerald River National Park. Het park wordt gekenmerkt door talrijke prachtige stranden en ruwe kusten.
Overnachting: camping (toiletten beschikbaar).
Dag 2: Fitzgerald River National Park – Cape Le Grand National Park (O/L/D).
Rit langs de kust naar Esperance. Na een korte pauze in Esperance rit naar Cape Le Grand National Park. In de namiddag bent u vrij. Later is er een wandeling naar Frenchman’s Peak met schitterend zicht op de Recherche Archipel.
Overnachting: camping (douches op zonne-energie + toiletten beschikbaar).
Dag 3: Cape Le Grand NP – Nullarbor Plain (O/L/D).
Lange rit in oostelijke richting via de Eyre Highway naar de Caiguna Blowhole. Ervaar de veelzijdigheid van het Australische landschap tijdens het doorkruisen van het continent.
Overnachting: bushcamp (zonder sanitaire voorzieningen).
Dag 4: Nullarbor Plains – Koonalda Homestead (O/L/D).
Verder door de outback naar Eucla, een oude telegraafstad. Aansluitend verder naar Koonalda Homestead, een voormalig huis van kolonisten.
Overnachting: camping (toiletten beschikbaar).
Dag 5: Koonalda Homestead - Coodlie Park (O/L/D).
Rit naar de Nullarbor kliffen en door de vlaktes naar het Yalata Aboriginalgebied. Bezoek aan het kunst- en cultuurcentrum van Ceduna. Nadien verder naar Coodlie Park Farm.
2 overnachtingen: Coodlie Park Farm camping (douches + toiletten aanwezig).
Dag 6: Coodlie Park (O/L/D).
In de voormiddag is er de mogelijkheid om te leren surfen. In de namiddag rit naar Baird Bay voor een 4 uur durende boottocht (optioneel). Tijdens de tour kunt u zwemmen met dolfijnen en zeehonden. Aansluitend ook nog de mogelijkheid om te surfen op de zandduinen (Sand Boarding). Nadien terugkeer naar Coodlie Park Farm. ’s Avonds een nachtwandeling voor observatie van de actieve nachtdieren.
Dag 7: Coodlie Park – Mikkira Station (O/L/D).
Bezoek de unieke Colton bakkerij. Rit naar Port Lincoln waar u kunt zwemmen met tonijnen. Vervolgens rit naar Mikkira Station met de kans om koala's te zien.
Overnachting: Mikkira Station camping (douches + toiletten beschikbaar).
Dag 8: Mikkira Station - Port Neill (O/L/D).
’s Morgens heeft u de gelegenheid de grote witte haai te bewonderen (optioneel). Als alternatief is een bezoek mogelijk aan het Whalers Way Conservation Park. Aansluitend wandeling in het Lincoln National Park en bezoek aan het Glen Forest Wildlife Park, voordat u verder reist naar Port Neill.
Overnachting: camping (douches + toiletten beschikbaar).
Dag 9: Port Neill - Adelaide (O/L).
Rit door Whyalla naar Port Augusta en bezoek aan het cultuurcentrum Wadlata. Na de lunch verder naar Adelaide.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be