Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Coral Princess Cruise - 5 dagen

 Voeg toe aan reismand

Coral Princess Cruise - 5 dagen

5 dagen / 4 nachten van/naar Cairns
Coral Princess aan het Great Barrier ReefDuikers tijdens hun introductieduik
Inleiding
Laat u betoveren door verlaten koraaleilanden, adembenemende riffen, ongerepte wandelpaden in het regenwoud en tropische zandstranden. Een cruise met een kleine boot staat garant om niet alleen het Great Barrier Reef te zien maar om het te beleven. De attente crew, de excellente service en de ontspannen sfeer aan boord verbinden alle genoegens van een cruise met een ongedwongen Australische stijl en maken deze reis tot een hoogtepunt. Afhankelijk van de activiteiten die u wenst te ondernemen kunt u zelf uw planning aan boord bepalen. De bemanning zal u de fascinerene ecologie van de wildernis verklaren. Daarbovenop maakt u door de open brug aan boord kennis met de kapitein en de rest van de crew. De Coral Princess vaart per dag gemiddeld drie tot vier uur en gaat ’s nachts voor anker. De gasten worden door een ervaren crew begeleid.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Cairns - Cooktown (D).
Inscheping om 16.00 uur in Cairns/Trinity Wharf. Vertrek om 17.00 uur. U vertrekt noordwaarts naar Cooktown. Geniet van de zonsondergang op het bovenste dek met uitzicht op het vasteland.
4 overnachtingen: aan boord van de Coral Princess.
Dag 2: Cooktown - Lizard Island (O/L/D).
In de ochtend bezoekt u Cooktown. Bezoek er het historische museum en maak kennis met Cooktown op eigen houtje. In de namiddag is er een stop bij een onbewoond eiland in het Great Barrier Reef. Neem een verfrissend bad in de oceaan of bewonder de veelzijdige onderwaterwereld vanuit een glasbodemboot. De ultieme beleving ervaart u pas echt tijdens het snorkelen bij de kleurrijke koralen.
Dag 3: Lizard Island - Ribbon Reef Nr. 9 (O/L/D-).
Geniet van een spectaculair 360° zicht boven op Lizard Island. U heeft de mogelijkheid om te snorkelen bij de koraalriffen of een tocht te maken met een glasbodemboot begeleid door zeebiologen. Het is ook mogelijk om samen met een duikinstructeur een duik te maken, zowel voor beginners als ervaren duikers. In de namiddag vaart de Coral Princess verder naar Ribbon Reef Nr. 9, waar u de gelegenheid heeft om watersporten te beoefenen.
Dag 4: Ribbon Reef Nr. 3 - Rachel Carson Reef (O/L/D).
Perfecte plaatsen om te snorkelen en te duiken. Geniet van uw laatste dag aan het rif al snorkelend.
Dag 5: Great Barrier Reef - Cairns (O).
Terugkeer naar Cairns. Aankomst tegen 8.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be