Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Flinders Ranges - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

4WD-safari - 3 dagen

3 dagen / 2 nachten van/naar Adelaide
Emoes in South AustraliaRondvlucht over Wilpena Pound
Inleiding
Ontdek de Flinders Ranges in stijl, en geniet daarbij van de lokale wijnen en de unieke landschappen van de Outback.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Adelaide - Flinders Ranges (L/D).
's Morgens om 7.00 uur rijdt u via Port Germain naar het Mount Remarkable National Park. Na de lunch reis naar Port Augusta en verder over de Pichi Richi Pass naar Quorn, het beginpunt van de legendarische Ghan. Door Willochra rijdt u verder de Flinders Ranges in met een stop bij de Yourambulla Caves. U kunt er de rotsschilderingen van de Aboriginals bewonderen.
Overnachting: Rawnsley Park Station.
Dag 2: Flinders Ranges (O/L/D).
Vandaag ontdekt u de Flinders Ranges, verblijfplaats van kangoeroes, emoes, verschillende soorten vogels en reptielen. U ziet fossielen, dieren in de omgeving van Wilpena Pound en de kloven van Bunyeroo en Brachina.
Dag 3: Flinders Ranges - Adelaide (O/L).
Rit naar Melrose, de oudste stad in de Flinders Ranges. Op de terugweg naar Adelaide rijdt u door Clare Valley, één van de beste wijngebieden van Zuid-Australië. Terugkeer naar Adelaide tegen 18.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be