Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Fraser Explorer Tour - 2 dagen

 Voeg toe aan reismand

Fraser Explorer Tour - 2 dagen

2 dagen / 1 nacht van/naar Hervey Bay & Rainbow Beach
Bij het 75 Mile BeachLake WabbyFraser Island
Inleiding
Fraser Island behoort tot het werelderfgoed. Het landschap is vrijwel onaangetast. Het is het grootste zandeiland ter wereld met vele zoetwatermeren, reusachtige zandduinen, weelderige regenwouden, heldere beken, indrukwekkende kliffen en een lang zandstrand. Van augustus tot en met oktober kunt u hier walvissen observeren!
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Fraser Island (L/D).
Vertrek uit Hervey Bay om 7.30 uur, Rainbow Beach om 8.00 uur en ferry-overtocht naar Fraser Island. Rit naar Lake McKenzie, één van de mooiste zoetwatermeren op het eiland. Gelegenheid om er te zwemmen. Aansluitend verkent u het regenwoud in Pile Valley en bij Central Station. Stop bij Wanggoolba Creek en wandeling over de Hammerstone zandduinen naar Lake Wabby.
Overnachting: Eurong Beach Resort.
Dag 2: Fraser Island (O/L).
Rit langs 75 Mile Beach naar de Coloured Sands en het Maheno scheepswrak. De laatste stop voor vandaag is bij Eli Creek waar u de nodige verfrissing vindt, voordat u in de namiddag terugkeert naar het vasteland. Aankomst tegen 16.30 uur in Rainbow Beach, tegen 17.30 uur in Hervey Bay.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be