Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Great Ocean Road & Grampians Safari - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

Great Southern Touring Route - 3 dagen

3 dagen / 2 nachten van/naar Melbourne
Cape Otway
Inleiding
Beleef de hoogtepunten van de Great Southern Touring Route. Langs de Great Ocean Road ziet u niet alleen ruige kusten, met o.a. de bekende Twelve Apostles, maar ook langgerekte baaien, pittoreske kustdorpen, Cape Otway en in het achterland het Grampians National Park met z'n vele dieren en Aboriginalcultuur.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Melbourne – Princetown (L/D).
Rit om 7.30 uur naar Torquay, het surfmekka van Victoria. U observeert koala’s en surfers in Bells Beach, komt langs pittoreske dorpjes zoals Lorne en Apollo Bay, wandelt door het regenwoud van het Otway National Park en bezoekt de vuurtoren bij Cape Otway. U ontdekt alle hoogtepunten van de beroemde Great Ocean Road, de meest panoramische kustroute van Australië.
Overnachting: in Princetown.
Dag 2: Princetown - Grampians National Park (O/L/D).
U bezoekt de rotsformaties in het Port Campbell National Park, waaronder de 12 Apostles, Loch Ard Gorge en London Bridge. De tour brengt u langs schitterende stranden, schilderachtige vissersdorpjes en gekliefde baaien. Afhankelijk van het seizoen kunt u ook walvissen spotten. Bezoek aan Tower Hill en doorreis naar het Grampians National Park.
Overnachting: Wilderness Lodge.
Dag 3: Grampians National Park – Melbourne (O/L).
Bezoek aan het Brambuk Aboriginal Centre. Wandeling naar de McKenzie Falls. Bezoek het uitzichtpunt bij Reid's en Balconies en observeer de verschillende soorten vogels. Daarna reist u via het historische goudmijnstadje Ballarat verder naar Melbourne. Aankomst omstreeks 19.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be