Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Great Ocean Walk - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

Great Ocean Walk - 4 dagen

4-daagse wandeling van/naar Melbourne
Eco LodgeGreat Ocean Walk, Johanna Beach
Inleiding
Te voet de hoogtepunten van de Great Ocean Road ontdekken! Deze wandeling biedt intensieve indrukken van de verschillende landschappen van de Great Ocean Road.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Castle Cove - bothfeet Lodge (11 km) (L/D).
Om 7.45 uur transfer van Melbourne naar de Bothfeet Eco Lodge en check-In. U krijgt alle informatie over de wandelingen voor de komende dagen. Transfer naar Castle Cove en start met een wandeling van 11 km terug naar de lodge. De wandeling leidt naar een prachtig uitzicht op de oceaan, een strandwandeling langs Johanna Beach en fantastische rotsformaties. Bij uw terugkeer kunt u voor het diner nog genieten van een spa-behandeling. Moeilijkheidsgraad: matig.
3 overnachtingen: Eco Walking Lodge.
Dag 2: Johanna Beach - Moonlight Head (20 km) (O/L/D).
Transfer naar Johanna Beach, voor de start van uw dagwandeling. Wellicht ook één van de meest pittige wandelingen tijdens deze tour. De route leidt door de groene Johanna Valley, met op uw weg koeien en kangoeroes, en brengt u tot bij het hoogste punt van de wandeling. Een slingerend pad leidt naar Milanesia Beach. Na een strandwandeling volgt een kleine beklimming van 138 treden, langs grote boomvarens en eucalyptusbomen. Geniet van het uitzicht over de kust bij Cape Volney en Cape Otway. Moeilijkheidsgraad: matig-moeilijk.
Dag 3: Moonlight Head - Princetown (16,5 km) (O/L/D).
Transfer naar de start van uw etappe. U wordt beloond met een machtig uitzicht op The Gables. U wandelt langs Wreck Beach en de Wetlands van de Gellibrand River. Onderweg bepaalt u zelf waar u geniet van uw lunchpakket, dat met veel liefde voor u werd klaargemaakt in de lodge. Na uw aankomst wordt u teruggebracht naar de lodge. Moeilijkheidsgraad: matig.
Dag 4: Princetown - 12 Apostles (8,5 km) (O/L).
Voor de dagwandeling begint heeft u de mogelijkheid om de beroemde 12 Apostles te bewonderen vanuit de lucht. Vanuit het bezoekerscentrum start deze optionele helikoptervlucht (10 minuten). Start van de dagwandeling in Princetown, waarschijnlijk wel de meest spectaculaire etappe van de Great Ocean Road. Geniet van de indrukwekkende rotsformaties van de 12 Apostles, direct vanaf het strand! De wandeling eindigt tegen de middag, met aansluitend transfer naar Melbourne. Aankomst omstreeks 17.30 uur. Mogelijk voor een luchthaventransfer met aankomst tegen 17.00 uur. Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk-matig.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be