Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Kakadu, Arnhemland & Cobourg Peninsula - 5 dagen

 Voeg toe aan reismand

Kakadu, Arnhemland & Cobourg Peninsula - 5 dagen

5-daagse 4WD kampeersafari in kleine groepen van/naar Darwin
Inleiding
Geniet van de wildernis met meer dan 200 exotische vogelsoorten, zoutwaterkrokodillen, billabongs met barramundi’s, het regenwoud, eucalyptusbomen en Aboriginal rotsschilderingen. Naast het Kakadu National Park ontdekt u ook Arnhemland, één van de grootste Aboriginal reservaten op het Australische continent, waar slechts enkele berijdbare wegen zijn. Een ervan leidt naar het Garig Gunak Barlu National Park (Cobourg Peninsula). Ga op reis in het verleden en ontdek de heilige plaatsen van de Aboriginals.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden).
Dag 1: Darwin - Kakadu National Park (L/D).
’s Morgens omstreeks 07.00 uur rit naar het Kakadu National Park. Boottocht op de Corroboree Billabong. Stop bij de Bark Hut Inn voordat u het Kakadu National Park bereikt. Over de oude Jim Jim Road naar Maguk bij de Barramundi kloof. Mogelijk om een verfrissende duik te nemen of te snorkelen. Verder naar Nourlangie Rock. Hier ziet u de oudste rotsschilderingen van de Aboriginals. Aansluitend rit naar het Nawurlandja uitzichtpunt. U beleeft er een fantastische zonsondergang met zicht op Nourlangie Rock en Arnhemland. U reist verder naar Jabiru.
Overnachting: Anbinik Kakadu Resort.
Dag 2: Kakadu National Park - Arnhemland - Cobourg Peninsula (O/L/D).
De tour gaat verder naar Cahills Crossing, de ingang tot Arnhemland. Gedurende de rit naar de Aboriginal gemeenschap Gunbalanya, ziet u verschillende moerasgebieden. U bezoekt het Injalak kunst- en handwerkcentrum. U heeft er de mogelijkheid om lokale kunstenaars aan het werk te zien. Met een Aborigine gids bezoekt u de historische kunstplaatsen bij Injalak Hill. Aansluitend rit naar het kamp aan de kust op Cobourg Peninsula.
3 overnachtingen: Venture North Permanent Coastal Camp.
Dag 3: Cobourg Peninsula (O/L/D).
U ontdekt het Cobourg Marine Park per boot. Bezoek de ruïnes van de eerste kolonisten. Cobourg Peninsula biedt ook een schat aan waterdieren zoals dugongs, dolfijnen, verschillende soorten schildpadden, krokodillen, roggen en natuurlijk veel verschillende vissoorten. In het camp geniet u van de prachtige zonsondergang aan de kust.
Dag 4: Cobourg Peninsula (O/L/D).
U bezoekt het stroomgebied van de Ramsar, dat onder natuurbescherming staat. Rit over de noordelijke stranden (broedplaats voor schildpadden) naar het cultureel informatiecentrum van het Garig Gunak Barlu National Park, voordat u terug naar het kamp gaat.
Dag 5: Cobourg Peninsula - Darwin (O/L).
Rit terug en door het Kakadu National Park. Bezoek aan Ubirr Rock met unieke rotsschilderingen en een fantastisch uitzicht over het omliggende moerasgebied. Over de Arnhem Highway gaat het verder naar Darwin met een stop bij het moerasgebied van Mumukala waar u duizenden ganzen ziet. Aankomst in Darwin tegen 19.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be