Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Kangaroo Island Adventure - 2 dagen

 Voeg toe aan reismand

Kangaroo Island - 2 dagen

2-daagse actieve tour van/naar Adelaide
Little Sahara op Kangaroo IslandZeeleeuwen op Kangaroo Island
Inleiding
Ontdek de schoonheid van Kangaroo Island en maak kennis met het landschap en de dieren.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (L/D).
’s Morgens omstreeks 6.00 uur transfer per bus van Adelaide naar Cape Jervis en ferryovertocht naar Kangaroo Island. Bij Prospect Hill heeft u een fantastisch uitzicht op de omliggende omgeving. Stop bij Seal Bay. Tijdens een strandwandeling kunt u Australische zeeleeuwen van dichtbij bewonderen. In Little Sahara is er tijd voor wat actie: sandboarden! Daarnaast kunt u genieten van de natuur en de wildlife op Kangaroo Island. Aansluitend gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen aan de noordkust, te kajakken, een quadbike-tour te maken (optioneel) of gewoon te relaxen.
Overnachting: Hanson Bay.
Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O/L).
Bezoek aan het Flinders Chase National Park in het westen van het eiland, met als hoogtepunten Admirals Arch, de Nieuw-Zeelandse robben en de Remarkable Rocks. In de late namiddag terugreis per ferry en bus naar Adelaide. Aankomst in Adelaide omstreeks 20.30 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be