Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Kangaroo Island in Style - 2 dagen

 Voeg toe aan reismand

Kangaroo Island - 2 dagen

2-daagse rondreis met kleine groepen per vliegtuig van/naar Adelaide
Seal BayWallabie en Kangaroo
Inleiding
Weinig mensen kennen de exacte locaties waar de inheemse dieren leven. Toch biedt deze formule, in kleine groep, u de mogelijkheid om samen met uw gids alle hoogtepunten van het eiland en ook de afgelegen plaatsen te ontdekken waar koala’s en kangoeroes te vinden zijn.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Adelaide - Kangaroo Island (L/D).
’s Morgens vlucht naar Kingscote. U krijgt een inleiding over het leven op Kangaroo Island. Wandeling door eucalyptuswouden met talrijke koala’s, kangoeroes en wallabies en een deel van de miljoenen schapen op het eiland. Bezoek aan de zeehondenkolonie bij Seal Bay en rit naar het Cape Gantheaume Park, met een oud walvisstation.
Overnachting: Bed & Breakfast.
Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O/L).
U rijdt naar het Flinders Chase National Park. U vindt er zeldzame planten en dieren. Bezoek aan het Rocky River Homestead, het hoofdkwartier van het park. Rit naar de zeehondenkolonie bij Cape du Couedic, en bezoek aan de Remarkable Rocks. Korte wandeling en doorreis naar het Kelly Hill Conservation Park, waar u kangoeroes kunt ontmoeten. ’s Avonds terugvlucht naar Adelaide.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be