Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Pure Outback - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

4WD-kampeersafari - 3 dagen

3 dagen van/naar Alice Springs of van Ayers Rock naar Alice Springs
Inleiding
Deze tour is geschikt voor prijsbewuste reizigers! Een kampeersafari met 4WD-voertuig en inclusief alle hoogtepunten van de Red Centre. U overnacht in nieuwe permanente tentenkampen in tweepersoonstenten, met bedden, slaapzak en kussen of in een Swag bij het kampvuur.
Reisprogramma
(Wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Alice Springs – Uluru (Ayers Rock) (L/D).
Omstreeks 6.00 uur vertrek richting Uluru (Ayers Rock). Onderweg maakt u een tussenstop bij een Outback kamelenfarm (kamelenrit optioneel). Via de tafelberg Mt. Connor doorreis naar Ayers Rock Resort. Aansluiting van deelnemers in Ayers Rock (geen lunch inbegrepen voor deelnemers met vertrek in Ayers Rock). Bezoek aan het interessante Uluru-Kata Tjuta cultureel centrum. Aansluitend excursie naar de voet van Uluru waar u geniet van een glas schuimwijn tijdens de zonsondergang bij Uluru (Ayers Rock).
Overnachting: permanent Camp.
Dag 2: Uluru (Ayers Rock) – Kings Canyon Cattle Station (O/L/D).
Vandaag beleeft u de zonsopgang in het kamp met uitzicht op Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (Olgas). Aansluitend maakt u een wandeling door de “Valley of the Winds” bij Kata Tjuta. Nadien reist u verder naar het Kings Creek Cattle Station. Geniet van de pure Outback en de adembenemende uitzichten op George Gill Ranges. Geniet van een ontspannen avond met een diner bij het gezellige kampvuur.
Overnachting: permanent Camp.
Dag 3: Kings Canyon - Alice Springs (O/L).
Rondwandeling bij Kings Canyon, de Garden of Eden en Lost City met spectaculaire uitzichten in de kloof. Na de lunch terugreis naar Alice Springs. Aankomst tegen 17.30 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be