Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Pure Outback - 5 dagen

 Voeg toe aan reismand

Kampeersafari - 5 dagen

5 dagen van Alice Springs of Ayers Rock naar Alice Springs
Gezellig bij het kampvuur
Inleiding
Weg van de platgetreden paden ontdekt u de adembenemende hoogtepunten van de Red Centre op een bijzondere manier. Via de ’outback’ wegen doorkruist u de uitgestrekte en onmetelijke runderfarms, bezoekt u Aboriginals, zwemt u in afgelegen rotspoelen en geniet u van het duizenden jaar oude landschap. ’s Avonds bij het kampervuur, kunt u als een échte Australiër, napraten over de gebeurtenissen van de dag.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Alice Springs – Uluru (L/D).
Om 6.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel. U reist naar het Uluru-Kata Tjuta National Park. Onderweg kunt u een kamelenrit maken (optioneel). De overige deelnemers worden tegen 13.00 uur bij het Ayers Rock Resort of tegen 15.10 uur aan de luchthaven opgehaald. In de namiddag verkent u Uluru (Ayers Rock). Ontdek deze fantastische monoliet tijdens een wandeling. Bezoek aan het nabijgelegen cultureel centrum. ’s Avonds geniet u met een glas schuimwijn van een adembenemend kleurenspel bij zonsondergang.
3 overnachtingen: permanent kamp.
Dag 2: Uluru – Kings Creek Station (O/L/D).
De dag begint met een spectaculaire zonsopgang over Uluru (Ayers Rock). Na het ontbijt gaat het richting de Olgas. Dit gebied met reusachtige rotsen kan men het beste verkennen tijdens een wandeling door de Valley of the Winds. Na een gezellige lunch is er nog een bezoek aan de Curtin Springs runderfarm, voordat u doorreist naar Kings Creek Station, nabij het Kings Canyon National Park.
Dag 3: Kings Creek Station – Glen Helen (O/L/D).
In de ochtend maakt u een wandeling bij Kings Canyon, de grootste canyon van Australië. U geniet van indrukwekkende zandsteenkoepels, steile rotswanden en grandioze uitzichten in de kloof. Bezoek het Amfitheater, Lost City en de oase van de Garden of Eden, voordat u doorrijdt op de 4WD track van de Mereenie Loop op weg naar Glen Helen.
Dag 4: Glen Helen – Owen Springs (O/L/D).
4WD-rit naar Ormiston Gorge in de Western MacDonnell Ranges. Na een wandeling door de beroemde kloof kunt u een verfrissende duik nemen in de rotspoelen. Verder naar Owen Springs, waar u overnacht onder een fonkelende sterrenhemel.
Overnachting: Owen Springs Reserve, in een Swag, onder de vrije sterrenhemel.
Dag 5: Owen Springs – Alice Springs (O/L).
Rit naar Oak Valley Aboriginal Community. U verkent samen met een Aboriginal-gids de Oak Valley regio, met zijn duizenden jaar oude rotsen en rotschilderingen. Terugkeer naar Alice Springs langs de Old South Road tegen 17.30 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be