Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > South West - 4 dagen

 Voeg toe aan reismand

South West - 4 dagen

4 dagen / 3 nachten van/naar Perth
Tijdens de Tree Top WalkReusachtige bomen in Karri Valley
Inleiding
Geen enkele bezoeker mag West-Australië verlaten zonder het betoverende North & South West Australia ontdekt te hebben. De budgetvriendelijke eco-tours van Western Travel Bug hebben als motto: “Dagelijks nieuwe spannende, avontuurlijke ervaringen beleven en van de dag genieten”.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Perth – Augusta (D).
Vroege rit naar het zuiden via Busselton. Bezoek aan een druipsteengrot en een schapenboerderij voor een demonstratie van het schaapscheren. Laatste stop vandaag is Margaret River.
Overnachting: Hotel/Motel.
Dag 2: Augusta – Karri Valley (O/D).
Spectaculair uitzicht op Cape Leeuwin, het meest zuidwestelijke punt van Australië. Daarna bezoek aan een karriwoud met reusachtige bomen. Een wandeling door het bos brengt u naar de Beedelup watervallen waar u prachtige wilde bloemen (juli-oktober) kunt zien. Om te ontspannen kunt u gaan zwemmen of vissen. Geniet van de natuur en de dierenwereld met emoes, kangoeroes en verschillende vogelsoorten.
Overnachting: chalets.
Dag 3: Karri Valley - Albany (O/D).
Beklim de Bicentennial Tree voor adembenemende uitzichten. Op de spectaculaire Tree Top Walk in de Valley of the Giants heeft u een schitterend panorama. Later wandelt u aan Greens zwembad en de Elephant Rocks, en bezoekt u Mt. Clarence. Tussen april en november kunt u misschien walvissen spotten.
Overnachting: Motel.
Dag 4: Albany - Perth (O).
Verkenning van het ruwe kustlandschap, de Natural Bridge en The Gap. Een bezoek aan een sandelhout-cosmeticabedrijf wordt gevolgd door wijnproeven. Aankomst tegen de avond in Perth.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be