Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > South West - intensief - 6 dagen

 Voeg toe aan reismand

South West - intensief - 6 dagen

6 dagen / 5 nachten van/naar Perth
Lucky BayCape Leeuwin
Inleiding
Geen enkele bezoeker mag West-Australië verlaten zonder het betoverende North & South West Australia ontdekt te hebben. De budgetvriendelijke eco-tours van Western Travel Bug hebben als motto: “Dagelijks nieuwe spannende, avontuurlijke ervaringen beleven en van de dag genieten”.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Perth – Augusta (D).
Rit naar het zuiden. Bezoek aan een druipsteengrot en een schapenboerderij voor een demonstratie van het schaapscheren. Laatste stop is Margaret River.
Overnachting: hotel/motel.
Dag 2: Augusta – Karri Valley (O/D).
Spectaculair uitzicht op Cape Leeuwin. Bezoek aan een karriwoud met reusachtige bomen. Wandeling naar de Beedelup watervallen. Ontspannen en genieten van de natuur en de dierenwereld met emoes, kangoeroes en verschillende vogelsoorten.
Overnachting: chalets.
Dag 3: Karri Valley - Albany (O/D).
Beklim de Bicentennial Tree voor adembenemende uitzichten. Op de spectaculaire Tree Top Walk in de Valley of the Giants heeft u een schitterend panorama. Wandel bij de Greens Pools en de Elephant Rocks. Bezoek aan Mt. Clarence. Tussen april en november kunt u misschien walvissen spotten.
Overnachting: motel.
Dag 4: Albany - Esperance (O/L/D).
Verken het ruwe kustlandschap, de Natural Bridge en The Gap. Een bezoek aan een sandelhout-cosmeticabedrijf wordt gevolgd door wijnproeven. Picknick met uitzicht op de Stirling Ranges.
2 overnachtingen: motel.
Dag 5: Esperance (O/D).
In Cape Le Grand NP wandelt u op de Frenchman Peak. Met wat geluk ziet u dolfijnen en kangoeroes bij Lucky Bay. Bezoek aan de schilderachtige Twilight Cove Bay, de Blue Haven Beaches en het Pink Lake.
Dag 6: Esperance - Perth (O/L).
Rit naar de spectaculaire Wave Rock, een “steengolf” van een miljoen jaar oud. In de middag bezoek aan een dierenpark met emoes, kangoeroes en koala’s. Terugkeer naar Perth tegen de avond.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be