Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Sydney - Melbourne - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

Korte tour - 3 dagen

3 dagen van Sydney naar Melbourne of omgekeerd
Lakes Entrance
Inleiding
De prachtige stranden en fantastische nationale parken zijn een paradijs voor mensen die houden van wandelen en natuur. In kleine groepjes en middenklasse hotels.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Melbourne - Lakes Entrance (L).
Rit omstreeks 8.00 uur richting het zuidoosten, met koffiepauze in Koonwarra. Aansluitend verder naar het Wilsons Promontory National Park, het meest zuidelijke punt van Australië. Geniet van het uitzicht bij Picknick Point en maak een wandeling naar Squeaky Beach. Na de lunch in Tidal River rit naar Sale. Misschien ziet u onderweg kangoeroes, wombats of echidnas. In de Gippsland-regio, heeft u een schitterend zicht op de meren.
Overnachting: Bellevue on the Lakes.
Dag 2: Lakes Entrance - Batemans Bay (O/L).
Verder naar Batemans Bay. Onderweg is er een stop met een korte wandeling door het regenwoud in het Bemm River Scenic Reserve. U leert er meer over de inheemse fauna en flora. Rit naar Eden, met een bezoek aan het Killer Whale Museum. Nadien reist u door Merimbula en het Bournda National Park, met fantastisch zeezicht naar Batemans Bay.
Overnachting: Lincoln Downs.
Dag 3: Batemans Bay - Sydney (O/L).
Langs de kust rijdt u naar het Jervis Bay Marine Park. Tijdens een boottocht heeft u de mogelijkheid om dolfijnen van dichtbij te observeren. Aansluitend rit naar Coolangatta Estate Winery, voor de lunch en een wijnproeverij. Na de lunch reist u naar Kiama, met bezoek aan de Blowholes en de Rockpools. Verder naar Sydney, na een laatste blik op zee. Aankomst omstreeks 18.00 uur.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be