Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Meerdaagse tours > Meerdaagse tours > Treinreizen & farmstay - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

Treinreizen & farmstay - 3 dagen

3 dagen / 2 nachten van Sydney naar Melbourne
CountryLinkSchaapscheerder op de Hanericka farm
Inleiding
U glijdt langs fantastische landschappen tussen Sydney en Melbourne en ontdekt alles over het leven en werken op een Australische farm.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Sydney - Hanericka Farm (D).
In de ochtend rijdt u met de CountryLink van Sydney naar The Rock in het achterland van Canberra. Transfer naar de Hanericka boerderij. 's Middags kunt u de boerderij op eigen houtje verkennen.
2 overnachtingen: Hanericka Farm.
Dag 2: Hanericka Farm (O/L/D).
U kunt meehelpen op de boerderij bij het voeren van de dieren. Op deze manier krijgt u een goede indruk over het leven en werken op een farm. Op de boerderij worden zowel runderen als schapen gefokt. 's Middags bent u vrij. Er is een tennisbaan en een zwembad.
Dag 3: Hanericka Farm - Melbourne (O/L).
In de ochtend vertelt men u over de boerderij, met zijn machines en gereedschap. Na de picknicklunch transfer naar het treinstation en verdere rit naar Melbourne. Aankomst tegen de avond.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be