Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > New South Wales > Australian Capital Territory > Canberra

 Voeg toe aan reismand

Canberra

De hoofdstad wordt ook de Green City genoemd omwille van zijn talrijke parken en botanische tuinen. Canberra werd gecreëerd als artificiële hoofdstad van Australië ten gevolge van de onderlinge strijd tussen Sydney en Melbourne om hoofdstad van Australië te worden. Canberra staat vooral bekend om zijn speciale architectuur in de vorm van een amfitheater.

 
Tip

Een bezoek aan het parlementsgebouw en het oorlogsmuseum is zeker de moeite waard.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Novotel Canberra
Novotel Canberra
een hotel in moderne stijl met restaurant en bar (Blue Dish restaurant met een uitstekende keuken en de Australische Tonic Bar), fitness, sauna, zwembad en businesscenter. Internet beschikbaar via Wifi (in de lobby 30 minuten gratis per dag) of aan de computer voor gasten.
4.0 starsMeer infoPrijs vanaf 48 euro

Things to do
  • Walking & trekking
  • Botanical gardens
  • Food & wine
  • Museum
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be