Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > New South Wales > Sydney region > Blue Mountains

 Voeg toe aan reismand

Blue Mountains

Dit nationaal park, dat behoort tot het werelderfgoed van UNESCO, scheidt de dichtbevolkte kust van het vlakke, ruige binnenland. Het zandstenen plateau met diepe ravijnen en watervallen is niet hoger dan 1100m. De Blue Mountains dankt zijn naam aan de eeuwig aanwezige blauwe nevel afkomstig van de oliedampen van de eucalyptusbomen.

 
Tip

Katoomba, het toeristencentrum van de Blue Mountains is een uitstekende uitvalsbasis voor verkenningstochten. Geniet op Echo Point van het adembenemend uitzicht op de “Three Sisters”.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Old Leura Dairy
The Studio
op het terrein van een voormalige zuivelfabriek staat een originele en unieke accommodatie met gezellige huisjes omgeven door een grote tuin. Gratis Wifi in alle verblijven.
3.5 starsMeer infoPrijs vanaf 65 euro
Emirates Wolgan Valley Resort & Spa
Emirates Wolgan Valley Resort & Spa
het Wolgan Valley project is het eerste hotelproject van de Emirates Hotels & Resorts buiten Dubai en werd gebouwd op minder dan 2% van de verworven grond, de resterende 98% wordt beschermd. Wolgan Valley Resort & Spa beschikt over een hoofdgebouw met twee verdiepingen, waarin zich alle openbare ruimtes van het resort bevinden: het hoofdrestaurant voor ontbijt en diner, de Country Kitchen Cafe voor lunch en een hapje tussendoor, de receptie, een souvenirwinkel en een businesscentrum. Verdere faciliteiten omvatten een fitnessruimte, sauna, stoombad in de beroemde Timeless Spa. Internettoegang ...
5.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • 4WD
  • Climbing, abseiling & rapelling
  • Caving
  • Cycling & mountainbiking
  • Golf
  • Horse riding & treks
  • Walking & trekking
  • Fishing
  • Spa & thermal Pools
  • Botanical gardens
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be