Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > New South Wales > Sydney region > Hunter Valley

 Voeg toe aan reismand

Hunter Valley

Het vroegere mijnbouwgebied is nu een wijnbouwgebied. De meeste mijnwerkersdorpjes zijn verdwenen waardoor dit het Rhurgebied van NSW is geworden. Hunter Valley biedt ook tal van mogelijkheden voor de golfers.

 
Tip

Ga in februari of maart als de wijn wordt geoogst!

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Comfort Inn Cumberland
motel met zonne-energie verwarmd zoutwaterzwembad. Ontbijt kan worden geserveerd in uw kamer, een wasservice en WLAN tegen betaling.
2.5 starsMeer infoGeen prijzen
Peppers Guest House
deze accommodatie, opgetrokken in zandsteen en omgeven door een grote verzorgde tuin straalt een landelijke charme uit en biedt een vriendelijke service en een bekend, bekroond restaurant. Er is tevens een spa, zwembad en een tennisbaan. Gratis WLAN of gebruik van een computer voor het internet.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Cycling & mountainbiking
  • Walking & trekking
  • Flightseeing
  • Heli Tour
  • Hot Air ballooning
  • Surfing
  • Dolphins
  • Food & wine
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be