Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Northern Territory

 

Northern Territory

The Northern Territories bevatten enkele verbazingwekkende natuurwonderen. Het noordelijke deel van Nothern Territory is geliefd wegens de groene pracht van het Kakadu National Park en de cultuur van de Aboriginals. De Red Centre bevat het allerbekendste symbool van Australië en bestaat voornamelijk uit woestijnen en halfdroge vlaktes met grillige rotsformaties.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Kakadu National ParkKakadu National Park
  Bewonder de prachtige natuur in Kakadu National Park en aanschouw de talrijke rotstekeningen van de Aboriginals. Het park wordt gekenmerkt door honderden soorten dieren, kreken, watervallen, mangrove moerassen, drassige regenwouden en savannegebied. Het park is eigendom van de Aboriginals en wordt beschermd door UNESCO.
 • Kings Canyon - Wattarka National ParkKings Canyon - Wattarka National Park
  Kings Canyon is de diepste en spectaculairste kloof van Centraal-Australië. Het diepe dal tussen de bijna loodrechte wanden werd door de eeuwen heen door de Kings Creek uit het zandsteen uitgeslepen. Een must is de ‘Canyon Rim Walk’ die u over de rand van de canyon voert. Tijdens deze drie uur durende wandeling heeft u prachtige panorama’s over de outback en ziet u de verrassende groene ‘Garden of Eden’ en de bizarre rotsformatie van de ‘Lost City’. Alternatief kan u ook kiezen voor de kortere en minder intensieve ‘Kings Creek Walk’.
 • Uluru - Ayers RockUluru - Ayers Rock
  Deze indrukwekkende monoliet met spectaculaire afmetingen is het grootste heiligdom voor de Anangu-aborginals. Alleen al bij het aanschouwen van deze grootste en bekendste monoliet op aarde, die oprijst uit de vlakke woestijn, raakt u vervuld van ontzag. Tijdens de ‘sunrise’ en ‘sunset’ zorgt Uluru voor een fascinerend kleurenschouwspel, variërend van donkerrood bij zonsopgang tot zwart na een bui. Er is een uitgebreide keuze aan wandelingen rondom Uluru. De belangrijkste is de drie uur durende ‘base walk’ die u in 9,5 kilometer rond de basis van de rots brengt. Bezoek het Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre. U krijgt er een goed inzicht in de oeroude cultuur van het Anangu-volk.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Per 4WD door de Red Centre - 6 dagenPer 4WD door de Red Centre - 6 dagen
  6-daagse autorondreis van/naar Alice Springs
 2. The Ghan The Ghan
  Adelaide-Alice Springs-Darwin of omgekeerd
 3. Off the beaten track - 24 dagenOff the beaten track - 24 dagen
  24-daagse autorondreis per 4WD van Darwin naar Perth
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be