Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Northern Territory > Outback NT > Tanami Track

 Voeg toe aan reismand

Tanami Track

Deze legendarische route gaat over gravel tracks door de ruige en afgelegen Tanami-regio richting Halls Creek. De 1050km lange weg is alleen te ondernemen per 4x4-wagen of -camper. De Tanami Track is vooral populair bij off-road fans die de vrijheid opzoeken weg van de toeristische wegen.

 
Tip

Vooraf informeren naar de conditie van de track en de weersvoorspellingen. Het is ook aan te raden om de politie in te lichten over uw reisplannen en het aantal reizigers en ze te rapporteren eens u op uw eindbestemming bent aangekomen.

Things to do
  • 4WD
  • Mine tour
  • Wildlife (variety)
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be