Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Northern Territory > Red Centre

 

Red Centre

Het rode hart van Centraal Australië. De rode kleur van de grond, het zand, de bergen kenmerken de Red Centre.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Sails in the Desert
het Sails in the Desert hotel dankt zijn naam aan de grote witte zeilen. Het hotel verwent u met uitstekende restaurants, bar, een groot verwarmd zwembad en 2 tennisbanen. Het hotel biedt gratis luchthaventransfers aan. Wifi gratis in het hotel of internet aan een computer tegen betaling.
4.5 starsMeer infoPrijs vanaf 91 euro

Things to do
 • 4WD
 • Quadbiking
 • Hot Air ballooning
 • Botanical gardens
 • Aboriginal culture
 • Camping
 • Walking & trekking
 • Swimming
 • Wildlife (variety)
 • World Heritage
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • West MacDonnell RangesWest MacDonnell Ranges
  De Namatjira Drive tussen Alice Springs en Glen Helen voert u doorheen het nationaal park van West MacDonnell. Deze bergketen herbergt tal van bijzondere natuurverschijnselen. Maak zeker een korte wandeling bij de kloven van Simpsons Gap en Standley Chasm. In de namiddagzon bieden ze een fascinerend kleurenspel. In dit harde woestijnklimaat kan u bij de waterpoelen van Ellery Creek Big Hole en Ormiston Gorge genieten van een verfrissende duik.
 • Uluru - Ayers RockUluru - Ayers Rock
  Deze indrukwekkende monoliet met spectaculaire afmetingen is het grootste heiligdom voor de Anangu-aborginals. Alleen al bij het aanschouwen van deze grootste en bekendste monoliet op aarde, die oprijst uit de vlakke woestijn, raakt u vervuld van ontzag. Tijdens de ‘sunrise’ en ‘sunset’ zorgt Uluru voor een fascinerend kleurenschouwspel, variërend van donkerrood bij zonsopgang tot zwart na een bui. Er is een uitgebreide keuze aan wandelingen rondom Uluru. De belangrijkste is de drie uur durende ‘base walk’ die u in 9,5 kilometer rond de basis van de rots brengt. Bezoek het Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre. U krijgt er een goed inzicht in de oeroude cultuur van het Anangu-volk.
 • Kings Canyon - Wattarka National ParkKings Canyon - Wattarka National Park
  Kings Canyon is de diepste en spectaculairste kloof van Centraal-Australië. Het diepe dal tussen de bijna loodrechte wanden werd door de eeuwen heen door de Kings Creek uit het zandsteen uitgeslepen. Een must is de ‘Canyon Rim Walk’ die u over de rand van de canyon voert. Tijdens deze drie uur durende wandeling heeft u prachtige panorama’s over de outback en ziet u de verrassende groene ‘Garden of Eden’ en de bizarre rotsformatie van de ‘Lost City’. Alternatief kan u ook kiezen voor de kortere en minder intensieve ‘Kings Creek Walk’.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. 4WD-kampeersafari - 3 dagen4WD-kampeersafari - 3 dagen
  3 dagen van/naar Alice Springs of van Ayers Rock naar Alice Springs
 2. Kampeersafari - 5 dagenKampeersafari - 5 dagen
  5 dagen van Alice Springs of Ayers Rock naar Alice Springs
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be