Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Queensland

 

Queensland

Queensland is de meest gekozen vakantiebestemming van Australië. Tropische eilanden, een overvloed aan zon, het unieke Great Barrier Reef, spectaculaire regenwouden en de fascinerende Outback.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Fraser IslandFraser Island
  Fraser Island behoort tot het Werelderfgoed en is het grootste zandeiland ter wereld. Op het 123 km lange en 25 km brede eiland kan je genieten van reusachtige zandduinen, subtropisch regenwoud en kristalheldere zoetwatermeren met als bekendste Lake McKenzie. Het brede Seventy-Five Mile Beach doet hier dienst als ‘highway’ voor de terreinwagens en landingsstrip voor de sportvliegtuigen. Bij het strand zie je ook de Maheno, het enige zichtbare scheepswrak van het eiland. Het eiland kan je enkel per ferry bereiken vanaf Hervey Bay, River Heads en Inskip Point.
 • Great Barrier reefGreat Barrier reef
  Het Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld. Het is 2.000 km lang vanaf Bundaberg tot het puntje van Cape York en beslaat zo’n 350.000 km². Ongeveer 9.000 jaar terug, na de laatste IJstijd, steeg het zeeniveau en werden de heuvels overspoeld. Drie millennia lang groeiden de koralen uit tot indrukwekkende muren, nu beter bekend als het ‘Outer Barrier Reef’. Dit is dan ook het meest spectaculaire deel van het rif. De duizenden riffen zijn ideaal voor snorkelaars en duikers om de prachtige onderwaterwereld met zijn duizenden vissen en kleurrijke koralen te ontdekken.
 • Daintree National ParkDaintree National Park
  Het mooie uitgestrekte Daintree National Park met zijn unieke fauna en flora is één van de grote trekpleisters van Tropical North Queensland. Dit tot werelderfgoed uitgeroepen regenwoud bevat ’s werelds grootste aantal zeldzame en uitgestorven dieren en plantensoorten.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Zeilschip Solway Lass - 4 & 7 dagen Zeilschip Solway Lass - 4 & 7 dagen
  4 & 7 dagen van/naar Airlie Beach
 2. Oostkust intensief - 11 dagenOostkust intensief - 11 dagen
  11 dagen van Brisbane naar Cairns of omgekeerd
 3. Coral Princess Cruise - 5 dagenCoral Princess Cruise - 5 dagen
  5 dagen / 4 nachten van/naar Cairns
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be