Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Queensland > Brisbane regio > Sunshine Coast

 Voeg toe aan reismand

Sunshine Coast

De Sunshine Coast, ten noorden van Brisbane, is een stuk ingetogener en eleganter dan de Gold Coast. Noosa, de meest mondaine badstad, wordt ook wel eens het Knokke van Australië genoemd. De uitstekende surfstranden, het uitgebreide rivierstelsel en de natuurlijke schoonheid maken Noosa tot een bijzonder vakantieoord. Veel behoede Australiërs hebben hier hun tweede verblijf. Ze ontmoeten elkaar ’s avonds in de hippe bars en dure restaurants op Hastings Street.

 
Tip

Breng een bezoek aan Noosa National Park. Met zijn beschutte baaien, bossen moerassen vormt het de ideale leefomgeving voor koala’s.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Australis Noosa Lakes Resort
het moderne appartementencomplex beschikt over 3 zwembaden (1 verwarmd), BBQ-mogelijkheden en overdekte parking. Internet (tegen betaling) beschikbaar via Wifi of gebruik van de computer aan de receptie. In de tegenover gelegen Noosa Harbour Marina bevinden zich cafés en restaurants.
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 47 euro

Things to do
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Surfing
  • Food & wine
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be