Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Queensland > Coastal Queensland > Fraser Island

 Voeg toe aan reismand

Fraser Island

Fraser Island behoort tot het Werelderfgoed en is het grootste zandeiland ter wereld. Op het 123 km lange en 25 km brede eiland kan je genieten van reusachtige zandduinen, subtropisch regenwoud en kristalheldere zoetwatermeren met als bekendste Lake McKenzie. Het brede Seventy-Five Mile Beach doet hier dienst als ‘highway’ voor de terreinwagens en landingsstrip voor de sportvliegtuigen. Bij het strand zie je ook de Maheno, het enige zichtbare scheepswrak van het eiland. Het eiland kan je enkel per ferry bereiken vanaf Hervey Bay, River Heads en Inskip Point.

 
Tip

Je kan het eiland verkennen tijdens een begeleide dagtrip of meerdaagse tour van/tot Hervey Bay. Alternatief kan je ook met een 4x4 voertuig het eiland op eigen houtje verkennen.

Wist je dat?

De dingo’s op het eiland zijn van een puur ras en dus een ‘wild’ dier. Er staan dan ook zware boetes op het voederen van deze dieren.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Kingfisher Bay Resort
het resort biedt vele mogelijkheden om dit fantastische eiland te leren kennen: 4WD-tochten, tochten om de vogels en walvissen (aug-okt) te observeren, dagelijkse rondleidingen met gids. Het resort biedt 3 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden, een wasserette, een minimarkt, een internetkiosk en Wifi (tegen betaling).
3.5 starsMeer infoPrijs vanaf 46 euro

Things to do
 • 4WD
 • Walking & trekking
 • Fishing
 • Bird Watching
 • Whale Watching
 • Wildlife (variety)
 • World Heritage
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Fraser Explorer Tour - 2 dagenFraser Explorer Tour - 2 dagen
  2 dagen / 1 nacht van/naar Hervey Bay & Rainbow Beach
 2. Fraser Island & Cooloola NP - 2 dagenFraser Island & Cooloola NP - 2 dagen
  2 dagen / 1 nacht van/naar Rainbow Beach, Noosa & Sunshine Coast
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be