Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Queensland > Coastal Queensland > Whitsunday Islands

 Voeg toe aan reismand

Whitsunday Islands

Deze eilandengroep bestaat uit 74 eilanden waarvan er slechts 7 toegankelijk zijn voor het publiek. Ze genieten bijna allemaal bescherming als nationaal park. Deze continentale eilanden zijn eigenlijk een verzonken bergkam. Hun tropische begroeiing in combinatie met de witte zandstranden en hemelsblauw water maken ze ideaal voor zeiltochten. De belangrijkste toeristische resorts bevinden zich op Hamilton Island en het mondaine Hayman Island.

 
Tip

Vanaf de belangrijkste steden op de Oostkust kan je direct naar Hamilton Island vliegen, ideaal om een Australië rondreis af te sluiten.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
One&Only Hayman Island
Hayman Pool
u vindt hier elegantie, een uitstekende service, de beste restaurants, droomstranden en kristalhelder water. Het resort heropent in april 2014. Verder zijn er 2 grote zwembaden, een fitnessruimte met sauna en een Spa & Health club. WLAN tegen betaling, internet op de computer voor gasten is gratis. Mogelijke activiteiten: windsurfen, catamaranzeilen, een golf target range en putting green, tennis, tafeltennis, squash, badminton, waterskiën evenals vis-, snorkel- en duikexcursies.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Walking & trekking
  • Flightseeing
  • Heli Tour
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Sailing
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be