Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Queensland > Tropical North Queensland > Port Douglas

 Voeg toe aan reismand

Port Douglas

Rustiger en chiquer dan Cairs is het haventje Port Douglas met de goudgele stranden van Four Mile beach. Van hieruit vertrekken boten naar het noordelijke Great Barrière Reef en de populaire Low Isles. Daarnaast is Port Douglas ook de ideale uitvalsbasis voor de verkenning van het nabijgelegen Daintree NP.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Shantara Resort Port Douglas
Shantara Resort Port Douglas
in dit moderne appartementencomplex hecht het management veel belang aan persoonlijke service en rust. Kinderen vanaf 16 jaar zijn welkom. Het complex beschikt over 2 zwembaden, fitnessruimte met airco, barbecue, lift, Wifi (gratis 400 MB per verblijf) en gratis parking. Massage e.a. schoonheidsbehandelingen kunnen in de spa of in de privacy van uw kamer geboekt worden.
4.5 starsMeer infoPrijs vanaf 70 euro
Thala Beach Nature Reserve
Zicht op het resort en de kust
dit verblijf is gelegen tegen de heuvels en biedt een bar, een lounge, een leeskamer en talrijke activiteiten (vaak gratis) en excursies aan. Verder zijn er 2 zwembaden, een boetiek en een kleine kunstgalerij. Het Ospreys restaurant verwent u met culinaire specialiteiten en biedt een panoramisch uitzicht op de zee. Op verzoek is een buggy transfer mogelijk tussen bungalow en strand of hoofdgebouw. Gratis gebruik van het internet (pc voor gasten of Wifi in het hoofdgebouw, niet in de bungalows).
4.5 starsMeer infoPrijs vanaf 124 euro

Things to do
  • Horse riding & treks
  • Walking & trekking
  • Boating & cruising
  • Scuba Diving & snorkelling
  • Glass bottom boat
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be