Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > South Australia

 

South Australia

South Australia is misschien de minder bekende staat, maar wel de meest verrassende staat van Australië. Naast een bezoek aan het romantische Adelaide, kan u er heerlijke wijnen proeven in de Barossa Valley, de pure wildlife ontdekken op de natuurparel Kangaroo Island en eindigen met een avontuurlijke 4x4 trip door de woeste en verlaten Outback van het Zuiden.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Kangaroo IslandKangaroo Island
  Kangaroo Island, het op twee na grootste eiland van Australië, is 155 km lang en 55 km breed. U kan het bereiken per ferry vanuit Cape Jervis of vliegen vanaf Adelaide. Hier vind je op een relatief kleine oppervlakte de grootste concentratie van typische Australische fauna en flora, een must voor natuurliefhebbers! Bij Kingscote en Penneshaw zijn er ’s avonds meestal kleine pinguïns te zien. Bij Seal Bay kan je van dichtbij, op het strand, kennis maken met een grote kolonie Australische zeeleeuwen. Flinders Chase National Park is een ideale picknickstop. Naast de mooie, afgelegen baaien kan je er Nieuw-Zeelandse zeehonden, kangoeroes, koala’s en diverse vogelsoorten spotten. Een stop bij de Remarkable Rocks mag ook niet ontbreken. Deze kunstige rotsformaties danken hun grillige vormen aan erosie door wind en zee.
 • Flinders RangesFlinders Ranges
  De Flinders Ranges strekken zich uit over een lengte van 400 km. Deze machtige bergketen staat bekend om zijn overvloed aan wildlife en schitterende wandelroutes.
 • Coober PedyCoober Pedy
  Coober Pedy heeft 3500 inwoners met 45 verschillende nationaliteiten en is bekend als “de opaal” hoofdstad van de wereld”. Vanwege de extreme warmte wonen en werken de meeste mensen onder de grond. Dit is de enige stad waar men kerken, hotels, een golbaan en een pub ondergronds heeft gebouwd. In het romantisch woestijnlandschap “The Moon Plain” kan u de schitterende sterrenhemel aanschouwen.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. 4WD-safari - 3 dagen4WD-safari - 3 dagen
  3 dagen / 2 nachten van/naar Adelaide
 2. Adelaide-Cairns - 17 dagen Adelaide-Cairns - 17 dagen
  17 dagen van Adelaide naar Cairns
 3. Perth - Adelaide - 9 dagenPerth - Adelaide - 9 dagen
  9 dagen / 8 nachten kampeersafari
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be