Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > South Australia > Flinders Ranges

 

Flinders Ranges

De Flinders Ranges strekken zich uit over een lengte van 400 km. Deze machtige bergketen staat bekend om zijn overvloed aan wildlife en schitterende wandelroutes.

 
Tip

Maak een panoramische vlucht boven Wilpena Pound. Werkelijk een unieke ervaring!

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Rawnsley Park Station
Rawnsley Park Station, Luxury Eco Villas
het Rawnsley Park Station, een actieve schapenboerderij, beschikt over een restaurant met licentie, Wifi in het hele verblijf tegen betaling, een kleine supermarkt en een tankstation. U kunt de schitterende omgeving van Wilpena Pound tijdens wandel- of fietstochten makkelijk ontdekken. Tegen betaling kunt u ook aan een 4WD-tour, excursies of rondvluchten deelnemen.
4.0 starsMeer infoPrijs vanaf 53 euro
Wilpena Pound Resort
Wilpena Pound Resort
het door de natuur omgeven resort beschikt over een klein zwembad, restaurant, bar, fietsverhuur evenals Wifi (bar) of gebruik van een computer voor internet (tegen betaling). Een Safari Camp, campingplaats, een supermarkt en een informatiecentrum behoren tot het resort.
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 62 euro

Things to do
 • Walking & trekking
 • Flightseeing
 • Cycling & mountainbiking
 • Bird Watching
 • 4WD
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Wilpena PoundWilpena Pound
  Aan de zuidelijke rand van het nationaal park vind je Wilpena Pound. Dit uitzonderlijk natuurfenomeen is een hoog, natuurlijk bassin met 500 meter hoge wanden. We raden iedereen aan om de wandeling te maken naar St Mary’s Peak, het hoogste punt dat gelegen is op 1.165 meter. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht op de lagergelegen vallei. Deze vallei is weelderig begroeid in vergelijking met het dorre landschap om je heen. Vele wallabies en kangoeroes zullen dan ook je pad kruisen.
 • ArkaroolaArkaroola
  Arkaroola is de ideale uitvalsbasis voor dit park: maak een begeleide ‘Ridge Top Tour’ in dit gebied of verken de regio op eigen houtje (enkel voor ervaren wandelaars).
 • Gammon Ranges National ParkGammon Ranges National Park
  Meer naar het noorden ligt Gammon Ranges National Park, gekenmerkt door kloven, valleien en prachtige wilde bloemen.
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be