Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > South Australia > Flinders Ranges > Wilpena Pound

 Voeg toe aan reismand

Wilpena Pound

Aan de zuidelijke rand van het nationaal park vind je Wilpena Pound. Dit uitzonderlijk natuurfenomeen is een hoog, natuurlijk bassin met 500 meter hoge wanden. We raden iedereen aan om de wandeling te maken naar St Mary’s Peak, het hoogste punt dat gelegen is op 1.165 meter. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht op de lagergelegen vallei. Deze vallei is weelderig begroeid in vergelijking met het dorre landschap om je heen. Vele wallabies en kangoeroes zullen dan ook je pad kruisen.

 
Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Wilpena Pound Resort
Wilpena Pound Resort
het door de natuur omgeven resort beschikt over een klein zwembad, restaurant, bar, fietsverhuur evenals Wifi (bar) of gebruik van een computer voor internet (tegen betaling). Een Safari Camp, campingplaats, een supermarkt en een informatiecentrum behoren tot het resort.
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 62 euro

Things to do
  • Walking & trekking
  • Flightseeing
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be