Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Tasmania

 

Tasmania

Tasmanië is de kleinste en meest afgelegen staat van Australië, van het vasteland gescheiden door de Bass Strait. Hier is geen “outback” te vinden maar wel een overweldigende natuurvariatie van koele wouden, over ruige bergen en verlaten baaien.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Freycinet National ParkFreycinet National Park
  Freycinet National Park is een van de natuurhoogtepunten van de oostkust! Het herbergt witte zandstranden in afgelegen baaien, rotskliffen en uitstekende wandelmogelijkheden. U kunt er ondermeer orchideeën en andere wilde bloemen ontdekken. Naast zwarte kaketoes worden er ook Bennett wallabies waargenomen.
 • Port ArthurPort Arthur
  Sinds 1830 werden in deze voormalige strafkolonie 12.500 gevangenen ondergebracht die in de nieuwe kolonie opnieuw delicten gepleegd hadden. Tegenwoordig zijn de ruïnes van deze gevangenis een belangrijke toeristische trekpleister.
 • Cradle Mountain National ParkCradle Mountain National Park
  De opvallende spits van Cradle Mountain staat internationaal als symbool voor de rijke natuur van Tasmanië. Naast kloven, ravijnen en wilde heidelanden maken ook de spectaculaire bergtoppen deel uit van het 1262 km² Cradle Mountain-Lake St Clair National Park. Het park omvat de 2 hoogste pieken van het eiland; Mt Ossa (1617 m) en Cradle Mountain (1560 m).
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Tasmanian Wonders - 10 dagenTasmanian Wonders - 10 dagen
  10-daagse busreis met hotelovernachtingen van Hobart naar Hobart
 2. 4WD kampeersafari - 10 dagen4WD kampeersafari - 10 dagen
  10 dagen / 9 nachten van/naar Hobart
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be