Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Victoria

 

Victoria

Victoria is de kleinste en de dichtst bevolkte staat van Australië. De staat is trots op zijn meest panoramische route van Australië, nl. de Great Ocean Road. Naast de rijke goudzoekersgeschiedenis, kunt u er genieten van een uitstekende “wine & dine” cultuur. De talrijke nationale parken, met adembenemende natuurlandschappen, vormen een paradijs voor bush walking, skiën en extreme sporten.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • MelbourneMelbourne
  Melbourne is na Sydney de grootste stad van het land. Deze hoofdstad van de staat Victoria is het financiële hart van Australië. De kosmopolitische sfeer geeft een extra dimensie aan deze multiculturele stad met sterke Europese uitstraling. Melbourne is ook de thuishaven van enkele van de grootste sportevenementen in Australië, waaronder de Australian Open.
 • Grampians National ParkGrampians National Park
  Halls Gap is de uitvalsbasis voor de verkenning van het Grampians National Park. Verschillende bergketens die zich in de buurt verheffen, beheersen de omringende vlaktes. Geniet van de panoramische uitzichten tijdens een van de vele avontuurlijke wandelingen. Naast watervallen en een gevarieerd landschap en dierenleven, omvat het nationale park 80 % van de Victoria’s inheemse rotstekeningen.
 • Great Ocean RoadGreat Ocean Road
  De Great Ocean Road is een van de bekendste panoramische routes ter wereld en strekt zich uit Geelong in het oosten tot Warrnambool in het westen. De weg werd gebouwd ter herdenking van de gesneuvelde soldaten in de Eerste Wereldoorlog. Deze route staat vooral bekend omwille van zijn grillige rotsformaties, met de bekendste 12 Apostles en London Bridge, en zijn talrijke surfstranden (Torquay).
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Great Southern Touring Route - 3 dagenGreat Southern Touring Route - 3 dagen
  3 dagen / 2 nachten van/naar Melbourne
 2. Melbourne Adelaide Touring Route - 3 dagenMelbourne Adelaide Touring Route - 3 dagen
  3 dagen / 2 nachten van Melbourne naar Adelaide of omgekeerd
 3. Great Ocean Walk - 4 dagen Great Ocean Walk - 4 dagen
  4-daagse wandeling van/naar Melbourne
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be