Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Victoria > Melbourne region > Melbourne

 Voeg toe aan reismand

Melbourne

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het land. Deze hoofdstad van de staat Victoria is het financiële hart van Australië. De kosmopolitische sfeer geeft een extra dimensie aan deze multiculturele stad met sterke Europese uitstraling. Melbourne is ook de thuishaven van enkele van de grootste sportevenementen in Australië, waaronder de Australian Open.

 
Tip

Breng een bezoek aan het “Eureka Skydeck 88”, het hoogste gebouw in het Zuidelijk Halfrond. Krijg een adrenaline kick van op “The Edge” met een prachtig uitzicht over de stad.

Wist je dat?

Elke eerste dinsdag van november gaat de Melbourne Cup (paardenraces) door die gans Australië die dag in de ban houdt.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Clarion Suites Gateway
Clarion Suites Gateway - Standard Room
Clarion Suites Gateway beschikt over 24/7 receptie, restaurant, bar, wassalon, fitnessruimte, zwembad (binnen) en betaalde parking. In lobby en restaurant is er Wifi beschikbaar (gratis) of internet via kabel in de kamers (tegen betaling).
3.5 starsMeer infoPrijs vanaf 76 euro
The Langham Hotel
recent gerenoveerd en leidend stadshotel biedt onder andere een overdekt zwembad, sauna, fitnessruimte, een excellent restaurant, bar en een lounge met uitzicht op de skyline van de stad. In de Chuan Spa worden verschillende therapieën op luxueus niveau aangeboden. WLAN tegen betaling.
5.0 starsMeer infoGeen prijzen
The Hatton
in het uit 1902 daterende en zorgvuldig gerestaureerde huis zorgen de versieringen, de balustraden, de royale vloer en het hoge plafond voor de aangename sfeer. Er is een lounge, WLAN (tegen betaling), wasserette en gratis parking.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • 4WD
  • Cycling & mountainbiking
  • Golf
  • Boating & cruising
  • Canoeing & kayaking
  • Rafting
  • Botanical gardens
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be