Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Western Australia

 

Western Australia

Western Australia is de grootste staat van Australië en omvat ongeveer een derde van het land. Twee derde van de bevolking woont er in de Perth-regio. Deze desolate regio herbergt talrijke unieke en ongerepte natuurwonderen waaronder de uiterst gevarieerde kustgebieden, rode rotscanyons, uitgestrekte woestijnen en een unieke fauna & flora. Dit is dé regio bij uitstek voor natuurliefhebbers.

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Margaret RiverMargaret River
  Margaret River geniet internationale faam omwille van zijn uitstekende wijnen. Naast de talrijke vooraanstaande wijngaarden vindt u in de buurt ook uitstekende surfstranden.
 • Ningaloo Marine ParkNingaloo Marine Park
  Ningaloo Reef is een koraalrif van 280 km lang en het enige grote rif dat zo dicht bij het vasteland gelegen is. Het is vooral bekend voor de walvishaaien, mata's en dugongs (seizoensgebonden).
 • Kimberley regionKimberley region
  De meest afgelegen en ongerepte regio van het land is doorkliefd van rivieren en indrukwekkende diepe kloven omringd door ruige bergruggen. Tijdens een rit over de Gibb River Road wordt u onder gedompeld in het woeste landschap, de unieke fauna & flora en de boeiende Aboriginal cultuur van de Kimberley.
Aanbevolen tours door Aussie Tours!
 1. Great Western kampeersafari - 21 & 22 dagenGreat Western kampeersafari - 21 & 22 dagen
  21 dagen van Perth naar Darwin
 2. Best of the Kimberley - 13 dagenBest of the Kimberley - 13 dagen
  13 dagen per 4WD van/naar Broome door de Kimberley regio
 3. Verlaten Westkust - 25 dagenVerlaten Westkust - 25 dagen
  25-daagse autorondreis van Perth naar Darwin
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be