Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Western Australia > Perth region > Fremantle

 Voeg toe aan reismand

Fremantle

Fremantle, aan de monding van de Swan River, ligt 20 minuten rijden ten zuiden van Perth. Deze multiculturele stad wordt door de locals Freo genoemd. De koloniale charme wordt weerspiegeld in de talrijke historische gebouwen waaronder de Roundhouse en Fremantle Prison.

 
Tip

Geniet van de ontspannen sfeer in de talrijke trendy eetgelegenheden en cafés.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Esplanade Hotel Fremantle
hotel in koloniale stijl met een vriendelijke service en ongedwongen sfeer. Er is een verwarmd zwembad, een whirlpool, een sauna en een fitnesscentrum. Voor het lichamelijke welzijn zijn er twee restaurants en bars. Internet is mogelijk tegen betaling - Wifi of gebruik van een computer in het businesscenter.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen

Things to do
  • Boating & cruising
  • Sailing
  • Dolphins
  • Seals
  • Whale Watching
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be