Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Western Australia > Perth region > Perth

 Voeg toe aan reismand

Perth

Het zonnige Perth, gelegen langs de oevers van de Swan River, is de meest geïsoleerde staatshoofdstad van Australië. Ontdek de botanische tuinen in Kings Park. Uitstekend dineren doe je ondermeer in de buitenwijken Northbridge en Subiacco. De uitgestrekte stranden, waaronder Scarborough en Cottesloe Beach, bieden de nodige ontspanning.

 
Tip

Verken met de gratis bussen het stadscentrum (CBD) met zijn historische gebouwen.

Geselecteerde accommodaties door Aussie Tours
Miss Maud Swedish Hotel
een klein hotel in Scandinavische stijl met een persoonlijke en vriendelijke service. De receptie is 24 uur per dag open. Het hotel beschikt ook over een wassalon. Dagelijks ontbijt is inbegrepen! Internet beschikbaar - Gratis Wifi of gebruik van een computer tegen betaling.
3.0 starsMeer infoPrijs vanaf 87 euro
Novotel Langley
Kamervoorbeeld
het hotel biedt zijn gasten een modern restaurant, een traditionele Irish Pub, conciërge, 24/7 receptie en roomservice, whirlpool, sauna en fitnessruimte evenals parking (tegen betaling). Wifi of internet (kabel) beschikbaar in de kamer (tegen betaling), gratis 20 minuten/dag Wifi in lobby (max. 8 MB).
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Travelodge Perth
het hotel biedt zijn gasten een restaurant met bar en terras, 24/7 receptie, business lounge, fitnessruimte, wassalon en roomservice. Internet is mogelijk tegen betaling - Wifi of gebruik van een computer. Parking in de buurt (tegen betaling).
2.5 starsMeer infoPrijs vanaf 51 euro

Things to do
  • Cycling & mountainbiking
  • Walking & trekking
  • Boating & cruising
  • Fishing
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk onze slideshow
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be