Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Ontdek Australië > Western Australia > Desert

 

Desert

Het grootste gedeelte van Western Australia bestaat uit uitgestrekte woestijnvlaktes, vooral gekenmerkt door zandduinen en spinifexgras. Naast de typische woestijndieren zoals kangoeroes, emoes, hagedissen en goanna’s, zijn er ook nog geïsoleerde leefgemeenschappen van Aborigines.

 
Things to do
 • 4WD
 • Wildlife (variety)
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Niet te missen hoogtepunten
 • Great Victoria DesertGreat Victoria Desert
  Zoals in elk woestijngebied in dit continent kent de Great Victoria Desert heel weinig regenval. Enkel de sterkste planten overleven hier zoals spinifexgras. De uitgestrekte zandheuvels en grasvelden zijn de thuishaven van diersoorten die bestand zijn tegen de brandende hitte en de grote droogte.
 • Great Sandy DesertGreat Sandy Desert
  De Great Sandy Desert is de grootste vlakke woestijn van Australië, gelegen tussen de rotsachtige bergkammen van de Pilbara en de Kimberley regio. De vegetatie wordt gedomineerd door spinifexgras. Naast wilde kamelen kunnen er ook dingo’s, goanna’s en talrijke hagedissen en vogels waargenomen worden. Langs de kust zijn een aantal geïsoleerde schapenfarms. De rest van de regio is heel dun bevolkt met voornamelijk Aborigines.
 • Tanami DesertTanami Desert
  De Tanami Desert is een grensoverschrijdend woestijngebied met de staat Northern Territory in het noorden van Australië. Het is één van de meest geïsoleerde en droogste plaatsen ter wereld en wordt gekenmerkt door een rotsachtig landschap met kleine heuvels die begroeid zijn met lage struiken en spinifexgrassen.
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be