Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Speciale aanbiedingen > Australië ontdekken per camper

 
DAG 1 - Vertrek Brussel.

’s Avonds vertrek vanaf Brussel naar een Europese gateway (Londen of Frankfurt). Vanaf deze gateway vertrekt u met de Australische luchtvaartmaatschappij QANTAS.

DAG 2 - Onderweg.

Tot eind maart 2013 vliegt Qantas via Singapore. Vanaf april 2013 gaat de vlucht vanuit Londen via Dubai. Alternatief biedt Qantas nog steeds de mogelijkheid om via Azië (Singapore, Bangkok of Hong Kong) te reizen in samenwerking met British Airways. U kan overwegen om een stopover van 1 of meerdere nachten te maken in één van deze metropolen. Uw eindbestemming in Australië kan ook enigszins bepalend zijn voor uw vliegroute.

DAG 3 - Aankomst in Australië.

’s Morgens aankomst in Australië. Wij raden u aan te starten met een hotelovernachting (optioneel). Alternatief pick up van de camper in het verhuurdepot van Apollo Campers. U dient zelf uw transfer naar het depot te verzorgen (bv. per taxi).

DAG 4-22 - Australië.

Verken Australië op eigen houtje! De huur van de camper is inclusief onbeperkt aantal kilometers. Goeie reis !

DAG 23 - Vertrek Australië.

Vandaag geeft u de camper terug af in het verhuurdepot van Apollo Campers dat vooraf moet vastgelegd worden. U zorgt zelf voor uw transfer naar de luchthaven waar u de terugvlucht aanvangt met QANTAS naar Europa.

DAG 24 - Aankomst in België.

Aankomst in Europese gateway met aansluitende vlucht naar Brussel. Dit is het einde van uw avontuur “Down Under”!

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be