Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Speciale aanbiedingen > Australië voor jongeren

 
Aussie Kilometer buspas
De Aussie Kilometer buspas is ontworpen met als doel flexibiliteit en vrijheid te bieden. Deze buspas laat u toe onbeperkt te reizen op de Greyhound bussen in Australië (zie netwerkkaart), binnen de geldigheid van de pas (365 dagen). Backtracking is toegelaten, op deze manier kan u één bepaalde regio in detail verkennen. Voordelen van deze formule zijn dat u zelf uw route kunt samenstellen binnen de aangekochte kilometers. Bovendien kan u zo veel stoppen als u dat zelf wenst. U kan uw kilometers ook gebruiken voor excursies of transfers.
YHA jeugdherbergen
Er zijn meer dan 130 YHA jeugdherbergen in Australië. Je vindt ze in alle toeristische plaatsen alsook in de outback. Overal is er 24-uur toegang. YHA voorziet kwalitatieve budget accommodatie. De nette slaapkamers zijn voorzien van bedlinnen (slaapzakken zijn niet toegestaan om hygiënische redenen); breng wel zelf handdoeken mee. Alle YHA’s beschikken over diverse faciliteiten, waaronder een wassalon en gezamenlijke keuken.
Tip
• Een YHA lidkaart is inbegrepen in de prijs. De kaart zal uitgegeven worden op de naam van de gast en is niet overdraagbaar aan anderen.
• De overnachtingsvouchers zijn voorzien in multi-share accommodatie (meerpersoonskamers).
• Overnachtingsvouchers kunnen max. voor 3 opeenvolgende nachten gebruikt worden per YHA hostel.
• Vouchers zijn niet geldig in Ayers Rock, Kings Canyon, Thredbo of Mount Buller tijdens het skiseizoen en alle Wilderness hostels.
• In hoogseizoen raden wij u aan om de busreizen alsook de overnachtingen tijdig te boeken.
• Niet gebruikte vouchers worden niet terugbetaald.
• Bij boeking kan men maximaal 2 hostels op voorhand boeken. Voor bijkomende boekingen is een fee van 2 euro per boeking/hostel van toepassing.
• De kilometer buspas is 1 jaar geldig vanaf de datum van de eerste busrit in Australië.
• De eerste busrit moet opgenomen worden binnen de 12 maanden na de aankoop van de buspas.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be