Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Speciale aanbiedingen > Working Holiday Makers - Work & Discover

 
Vliegtuigticket QANTAS retour Brussel-Australia met 365 dagen geldigheid.
• stad van aankomst en vertrek kan je vrij kiezen tussen Sydney, Melbourne, Cairns, Adelaide, Brisbane, Perth en Darwin. Stad van aankomst en vertrek moeten niet dezelfde zijn. Voor het ‘Work & Discover’-pakket moet je aankomen in Sydney.
• 1 stopover mogelijk op heen- en terugreis in Singapore.
• gratis datumwijzigingen voor en tijdens de reis, onder voorbehoud van beschikbaarheid tegen dezelfde prijsvoorwaarden, op voorwaarde dat de datumwijziging door Aussie Tours zelf gebeurt.
• mogelijkheid om tot 3 binnenlandse vluchten in Australië bij te boeken tegen € 65 per vlucht. Bestemmingen: Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Darwin, Cairns, Alice Springs, Ayers Rock, Hobart, Launceston, Broome. De binnenlandse trajecten moeten op voorhand vastgelegd worden en kunnen niet meer gewijzigd worden.
Airport Transfer
Na aankomst is er een shuttle transfer voorzien naar je accommodatie, "Wake Up" jeugdherberg, in de stad. Mocht het WakeUp volzet zijn, dan behouden wij ons het recht om je onder te brengen in een gelijkwaardige accommodatie en kamertype.
UltimateOz - Sydney Arrival Package
• 7 overnachtingen op basis van meerpersoonskamers met gemeenschappelijke faciliteiten
• maandag : 'just landed' informatiesessie (uitleg over alle facetten van het leven en werken in Australië zoals openen bankrekening, aanvragen 'tax file' nummer, werkaanbiedingen, etc.) - begeleide stadswandeling (Circular Quay, Sydney Harbour Bridge, Botanic Gardens) - welkomstdiner.
• dinsdag : Sydney Harbour Cruise.
• woensdag : vertrek voor de 3-daagse "Sydney Beach Escape" met overnachting in het UltimateOz Basecamp ten noorden van Sydney. Inclusief pizza diner en possum spotten.
• donderdag : ontbijt, 4WD tocht door de duinen met gelegenheid tot sandboarden, lunch, begeleide bush wandeling door Tomaree National Park, barbecue bij het kampvuur.
• vrijdag : ontbijt, dophin watching cruise - met wat geluk ziet u ook schildpadden en walvissen (mei-december), terugkeer naar Sydney.
• zaterdag : Sydney Pub Crawl met de Sydney Party Bus, inclusief bezoek aan 5 bars en 5 drankjes.
• zondag : Sydney Beach Day met tocht van Coogee Beach naar Bondi Beach
• maandag : u kunt terecht bij het UltimateOz team om u verder bij te staan bij de verdere planning van uw werkverblijf in Australië. U kunt ook nog genieten van een gratis opleidingssessie barman/vrouw.
Opmerking: indien je niet op een maandag aankomt, kunnen extra nachten geboekt worden in de jeugdherberg om dan later aan te sluiten op het UltimateOz pakket.
12 maanden lidmaatschap bij Travellers at Work
TAW is een ’Job Search Club’ voor reizigers in Australië. Je hebt toegang tot de online database van TAW met jobs over gans Australië. Je kan je CV online zetten en je ontvangt per email nieuwe vacatures zodra die beschikbaar komen.
12 maanden 'Mail Service'
Iedere reiziger in Australië moet over een vast postadres beschikken. Dit wordt voor je geregeld en de post wordt binnen Australië aan je doorgestuurd.
Australische bankrekening
Deze bankrekening kan worden geopend nog voor u naar Australië vertrekt. Op die manier kan u online geld transfereren voor uw vertrek. De rest van de formaliteiten worden ter plaatse geregeld.
Taxfile Number
Tijdens de infosessie wordt uw TFN voor u aangevraagd. U heeft dit nummer immers nodig om te kunnen werken in Australië.
RSA certificaat
Om in een bar of restaurant te werken dien je over een bekwaamheidsattest te beschikken. Je kunt dit bekomen via de online QLD RSA opleiding. Dit certificaat is in gans Australië geldig behalve in de staat New South Wales.
SIM kaart voor gsm
Er wordt voor je een Australisch gsm-nummer aangevraagd. Ter plaatse word je dan geholpen om het passende tarievenplan te kiezen en dit te activeren met je creditcard.
Gratis internet & Wifi
In het kantoor van onze vertegenwoordiger in Sydney, kan je tijdens weekdagen en op zaterdag terecht voor gratis internet toegang.
Bagage
Je kunt maximum 1 maand gratis je bagage in bewaring geven in het hoofdkantoor van UltimateOz in Sydney.
Bijstand
Je kunt 12 maanden lang 24/24 telefonisch bij het UltimateOz team terecht voor bijstand en informatie.
Tip
Aussie Tours kan jouw avontuur Downunder volledig op maat maken. Naast het startpakket kan je ook bij ons terecht voor eventuele stopovers onderweg, een verlenging naar Nieuw-Zeeland of de Zuidzee, extra accommodatie of excursies, binnenlandse vluchten in Australië, enz.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be