Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Speciale aanbiedingen > Working Holiday Makers - Work & Discover

 
Vliegtuigticket Thai Airways retour Brussel-Australië met 365 dagen geldigheid.
• stad van aankomst en vertrek kan je vrij kiezen tussen Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth. Stad van aankomst en vertrek moeten niet dezelfde zijn. Voor het ‘Work & Discover’-pakket moet je aankomen in Sydney.
• 2 stopovers mogelijk in Bangkok op heen- en terugreis.
• 1x gratis datumwijziging na vertrek, onder voorbehoud van beschikbaarheid tegen dezelfde prijsvoorwaarden, op voorwaarde dat de datumwijziging tijdig aangevraagd wordt en door Aussie Tours uitgevoerd wordt.
Airport Transfer
Na aankomst is er een shuttle transfer voorzien naar je accommodatie, "Base" jeugdherberg, in de stad.
Mocht de Base volzet zijn, dan behouden wij ons het recht om je onder te brengen in een gelijkwaardige accommodatie en kamertype.
Oz Intro - Sydney Arrival Package
• 8 overnachtingen op basis van meerpersoonskamers met gemeenschappelijke faciliteiten
• maandag : aankomst en transfer naar de jeugdherberg.
• dinsdag : openen bankrekening, begeleide stadswandeling, jetboat tocht in de haven van Sydney.
• woensdag : uitgebreide informatiesessie, privé zeiltocht in Sydney Harbour.
• donderdag : bezoek Bondi Beach, Coastal Walk van Bondi naar Coogee, snorkelen in afgeschermde baaien, beach volley, Aussie Beach BBQ (lunch inbegrepen).
• vrijdag : rit naar Port Stephens, onderweg stop en surfles (juni-augustus alternatief bezoek aan brouwerij in Port Stephens), overnachting in unieke bush bungalow, BBQ en kampvuur (lunch en diner inbegrepen).
• zaterdag : ga op zoek naar kangoeroes en koala's in het wild, sand boarding op de hoge duinen, dolphin cruise, rit terug naar Sydney (ontbijt en lunch inbegrepen).
• zondag : vrije dag, je kunt terecht bij het Oz Intro team om je verder bij te staan bij de verdere planning van jouw werkverblijf in Australië.
• maandag : seminarie "how to find work", registratie "Oz Jobs Program", diner in het hoogste restaurant van Australië met spectaculair uitzicht (Sydney Tower).
• dinsdag : je bent nu klaar om te werken en te reizen rond Australië, het Oz Intro team blijft ter beschikking voor advies tijdens je ganse verblijf in Australië.
Opmerking: indien je niet op een maandag aankomt, kunnen extra nachten geboekt worden in de jeugdherberg om dan later aan te sluiten op het Oz Intro pakket.
12 maanden lidmaatschap bij Oz Jobs
Een ’Job Search Club’ voor reizigers in Australië. Je hebt toegang tot de online database met jobs over gans Australië. Je kan je CV online zetten en je ontvangt per email nieuwe vacatures zodra die beschikbaar komen.
12 maanden 'Mail Service'
Iedere reiziger in Australië moet over een vast postadres beschikken. Dit wordt voor je geregeld en de post voor jou wordt gescand zodat je die makkelijk en om het even waar online kan raadplegen.
Australische bankrekening
Deze bankrekening wordt geopend de eerste dag na aankomst.
Taxfile Number
Tijdens de infosessie wordt een TFN voor je aangevraagd. Je hebt dit nummer immers nodig om te kunnen werken in Australië.
SIM kaart voor gsm
Er wordt voor je een Australisch gsm-nummer aangevraagd. Ter plaatse word je dan geholpen om het passende tarievenplan te kiezen en dit te activeren met je creditcard.
Gratis Wifi
In het kantoor van onze vertegenwoordiger in Sydney, kan je tijdens weekdagen terecht voor gratis Wifi internet toegang.
Bijstand
Je kunt 12 maanden lang 24/24 telefonisch bij het Oz Intro team terecht voor bijstand en informatie.
Tip
Aussie Tours kan jouw avontuur Downunder volledig op maat maken. Naast het startpakket kan je ook bij ons terecht voor eventuele stopovers onderweg, een verlenging naar Nieuw-Zeeland of de Zuidzee, extra accommodatie of excursies, binnenlandse vluchten in Australië, enz.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be