Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Speciale aanbiedingen > Australië - Fly & Drive

 
DAG 1 - Vertrek Brussel.

’s Middags vertrekt u vanaf Brussel en reist u met Cathay Pacific via Hong Kong naar Australië.

DAG 2 - Aankomst Australië

’s Avonds aankomst in Australië. U zorgt zelf voor uw transfer naar het hotel. 1 overnachting in een middenklasse hotel.

DAG 3 - Australië.

's Morgens haalt u de huurauto op in het verhuurdepot van Hertz in de stad. U heeft de keuze uit volgende depots: Adelaide, Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth en Sydney.

DAG 4-19 - Australië.

Verken Australië op eigen houtje! In de prijs van de huurauto is de best mogelijke verzekering voorzien alsook onbeperkt aantal kilometers. Goeie reis!

DAG 20 - Vertrek Australië.

Vandaag levert u de huurauto terug in bij Hertz op de luchthaven. U heeft hierbij de keuze uit volgende depots: Adelaide, Brisbane, Cairns, Melbourne, Sydney of Perth. Daarna checkt u in voor uw terugvlucht met Cathay Pacific via Hong Kong naar Brussel.

DAG 21 - Aankomst in België.

Einde van uw “Down Under” avontuur bij aankomst in Brussel!

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be