Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Oceanside Resort, Tauranga

 Voeg toe aan reismand

Oceanside Resort

Oceanside Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
meteen aan het strand en Mt. Mauganui.
Hotel
geniet van de gezonde zeelucht en de talrijke leuke restaurants en cafés met zicht op de imposante Mt Maunganui. De twee torens van het resort beschikken over comfortabele kamers, een zwembad, fitness, sauna en een tuin met zicht op het strand. Wifi tegen betaling. Het restaurant heeft geen restaurant maar nabij zijn mogelijkheden genoeg, ook voor het ontbijt.
Kamers
studio's en appartementen met patio of balkon en uitgerust met airco, badkamer met douche/wc, verzorgingsproducten, haardroger, telefoon, tv, minibar en kitchenette.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be