Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Waldorf Celestion Apartment Hotel

 Voeg toe aan reismand

Waldorf Celestion Apartment Hotel

Appartement - woongedeelte

Type accommodatie
Appartement
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het Celestion Waldorf ligt op enkele minuten wandelen van het centrum en de Waterfront. Het is ideaal gelegen voor het verkennen van de bruisende stad.
Hotel
het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een zwembad en een bar. In de buurt vindt u een brede waaier aan restaurants, koffieshops en winkels. Wifi tegen betaling.
Kamers
119 luxueus ingerichte appartementen. Elk appartement beschikt over een eigen balkon en kitchenette en is voorzien van airco, tv, dvd, kluisje, telefoon, internetaansluiting, koelkast, magnetron en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be