Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Hilton Lake Taupo

 Voeg toe aan reismand

Hilton Lake Taupo

Hilton Lake TaupoKamervoorbeeld

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.5 stars
Ligging
het elegante hotel is gelegen aan de Napier-Taupo highway, op slechts enkele minuten van het stadscentrum.
Hotel
het historische Terrace Hotel uit 1889 werd grondig gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel. Geniet van de bekende Hilton-standaard en maak gebruik van het hotel als uitvalsbasis voor excursies in de thermische regio. U kunt ontspannen in het thermale zwembad van het hotel of het fitnesscentrum. ’s Avonds kunt u terecht in Bistro Lago - in de winter met openhaard of in de zomer met mooi terras - en de elegante bar. Gratis Wifi in lobby.
Kamers
alle kamers zijn min. 30m² groot en beschikken over een balkon, airco, douche/wc, badjassen, haardroger, strijkijzer, lcd tv en koffie-/theefaciliteiten. De luxe kamers liggen in de Heritage vleugel.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be