Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Sudima Hotel Lake Rotorua

 Voeg toe aan reismand

Springwaters Lodge B&B

Springwaters Lodge B&B

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
ten noorden van het centrum (ca. 25 minuten rijden) in de nabijheid van Hamurana Springs en slechts door een straat gescheiden van het meer.
Hotel
Springwaters Lodge is een modern en stijlvol ingerichte B&B met een familiaal karakter. Steve en Katherine hechten veel waarde aan een rijkelijk ontbijt en persoonlijke aandacht. Zo helpen zij u graag verder bij uw dagplanning. Gratis Wifi en gebruik van een computer voor gasten.
Kamers
er zijn 4 kamers met tuinzicht of uitzicht op het meer, alle met douche/wc, haardroger, badjassen, tv/dvd, verwarming en kluisje. Gratis wasservice.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be