Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Aotearoa Lodge

 Voeg toe aan reismand

Aotearoa Lodge

Gezellige veranda

Type accommodatie
Motel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Aotearoa Lodge is rustig gelegen nabij Buffalo Beach.
Hotel
verken de omgeving en bezoek Cathedral Cove, Hot Water Beach en de machtige kauri-bomen in het binnenland. De weelderige tuin is populair bij de Tui's en de Bellbirds, die u 's morgens op het terras komen begroeten. Wifi (in openlijke ruimtes) en gebruik van een computer tegen betaling.
Kamers
de 10 prachtig ingerichte kamers zijn voorzien van douche/wc, haardroger, strijkijzer, tv, telefoon, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be