Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Abseil Inn B&B

 Voeg toe aan reismand

Abseil Inn B&B

Kamervoorbeeld

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
de B&B ligt boven Waitomo Caves Village en biedt een mooi uitzicht op de omliggende landbouwgrond.
Hotel
naar het centrum van Waitomo en de beroemde Waitomo Caves is het slechts 500 meter. Geniet van de zonsondergang vanaf uw terras of van een heerlijk glas Nieuw-Zeelandse wijn in de lounge met open haard en laat u verwennen door de gastheer/- en vrouw. Gratis Wifi.
Kamers
de kamers zijn stijlvol gedecoreerd en met regionale kunst ingericht. Ze beschikken over een douche/wc, tv, telefoon, haardroger en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be