Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > McHardy Lodge

 Voeg toe aan reismand

McHardy Lodge

Venice Room

Type accommodatie
Lodge
Classificatie
Superior Lodge
Ligging
in een rustig woongebied niet ver van het Art-Déco centrum van Napier, de botanische tuin en restaurants.
Hotel
een intieme sfeer, prachtig gerestaureerd antiek en een attente service zorgen voor een uitzonderlijk verblijf. McHardy Lodge biedt een mooie tuin met uitzicht op de Stille Oceaan, een verwarmd zwembad met lounge en een bibliotheek met openhaard. Gratis Wifi en gebruik van de computer.
Kamers
6 luxe suites voorzien van bad/douche/wc, verzorgingsproducten, badjassen, haardroger, tv, dvd, koelkast en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be