Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Kingsgate Hotel Brydone

 Voeg toe aan reismand

Brydone Hotel Oamaru

Brydone Hotel Oamaru

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
in het centrum en op loopafstand van het strand en bezienswaardigheden.
Hotel
beleef de historische sfeer in dit meer dan 100 jaar oude hotel in het hart van het stadje Oamaru. Het hotel ligt nabij het historische stadscentrum en de prachtige Oamaru Garden. In de omgeving vindt u een kolonie van blauwe pinguïns. Bij het hotel is een leuke bar en goed restaurant. Wifi tegen betaling.
Kamers
de comfortabele kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over douche/wc, haardroger, strijkijzer, tv, telefoon, internettoegang, minibar en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be