Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Vatisker House

 Voeg toe aan reismand

Vatisker House

Vatisker House

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
het Vatisker House is gelegen op een kleine heuvel boven de stad. Huurauto is aan te raden.
Hotel
uw gastheer/vrouw Winston en Rae zijn zelf goed bereisd, hebben veel interesses en hadden vroeger een boerderij. U wordt er hartelijk ontvangen en met raad en daad bijgestaan. Geniet van het hartelijke ontbijt en de vriendelijke sfeer. 100 m van het B&B is een goed restaurant. Gratis Wifi.
Kamers
beide kamers zijn ondergebracht op de benedenverdieping en uitgerust met douche/wc. Ze kijken uit op het meer en de bergen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be