Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Nieuw-Zeeland > Accommodatie > Ons aanbod > Bay Motel

 Voeg toe aan reismand

Bay Motel

Bay Motel

Type accommodatie
Motel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Stewart Island is het derde grootste eiland van Nieuw-Zeeland en te bereiken per ferry of vliegtuig. Het motel ligt in Halfmoon Bay.
Hotel
dit motel ligt op loopafstand van winkels, restaurants, een museum en informatiecentrum. Naast een prachtig uitzicht beschikken de gasten over een barbecue en diepvries voor eventueel zelf gevangen vis.
Kamers
de kamers zijn modern ingericht en voorzien van modern meubilair. Ze beschikken allemaal over verwarming, douche/wc, kleine keuken met magnetron, koffie-/theefaciliteiten en tv.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be